top of page
pasta

Suggesties

APERITIVI

​

SPORT ZOT 0.0% – €5,60
EEN ALCOHOLVRIJ BIERTJE MET KARAKTER.

 

ROCHEFORT 8 - €4.80

EEN BELGISCHE TRAPPISTENBIER VAN ABDIJ NOTRE-DAME DE SAINT-RÉMY, AMBERBRUIN, 9,2%, MET RIJKE MOUTIGE EN FRUITIGE SMAKEN.

 

HEERLIJK ITALIAANSE GIN (POMPELMO) - €14.00

EEN VERFRISSENDE GIN MET ALS STER IN DE FLES: ROZE POMPELMOES!

 

KLEIN MAAR FIJN
(SHARING HAPJES)

​

MELANZANA FRITTA - €11.00

HEERLIJK ALS KLEIN HAPJE

AUBERGINE – AIOLI – ALTAMURA BROOD

 

WILD KROKET – PER STUK - €4.00

VEENBESSEN

 

FAZANTKROKET – 3 STUKS - €7.50
MOSTERD & DILLE

 

COPPA STAGIONATA – €10.00

MET DE HAND GEZOUTEN EN LUCHTGEDROOGDE COPPA VAN VARKENSNEK.

 

CARPACCIO VAN DRY AGED BLACK AGNUS – €16.00

FLINTERDUNNE DRY AGED BLACK ANGUS CARPACCIO, MET DE HAND FIJN GESNEDEN, VOOR EEN PURE EN INTENSE VLEESSMAAK.

 

​​

PIZZA

​

 HERTENSTEAK
+/- 250 GRAM

WILDJUS MET GUANCIALE SPEK | WILD CHAMPIGNONS | RODE WIJN VERSE KROKETTEN
€ 30,00

​

PIZZA SALSICCIA

TOMATENSAUS, FIORE DI LATTE MOZZARELLA, NDUJA (PITTIG CALABRESE SALAMI), KRUIDIGE SALSICCIA MET VENKELZAAD AFGEWERKT MET BURATTA.

€ 25,00

​

PIZZA PANCETTA

TOMATENSAUS, FIORE DI LATTE MOZZARELLA, GEGRILDE AUBERGINE, PANCETTA EN PARMEZAAN KAAS

€ 23,00

 

 

RAVIOLINI ALL’ARAGOSTA

FIJNE, HANDGEVULDE RAVIOLINI MET ZACHT KREEFTENVLEES, GESERVEERD MET TWEE PERFECT GEGAARDE GAMBA’S. EEN VERFIJNDE COMBINATIE VAN ZEEVRUCHTEN EN AMBACHTELIJKE PASTA.
€ 28,00

 

SALMONE VAN DE CHEF

+/- 200 GRAM

ZALMFILET, LICHT GEGAARD, MET EEN ELEGANTE SAUS VAN WITTE WIJN, ROOM EN VERSE DILLE.

GESERVEERD MET PASTA OF VERSE KROKETTEN

€29,00

 

 

CONCHIGLIONI CON SALSICCIA

SCHELPVORMIG PASTA MET SALSICCIA EN VENKEL AFGEWERKT MET CHERRYTOMAATJES

€ 25.00

Het maken van Fresh Pasta
bottom of page